Camping


Ons "Camping-concept''

De camping heeft 25 ruime plaatsen van minimaal 15 x 10 m. Alle plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, waterleiding, afvoer, kabel tv en draadloos internet. Onze tarieven vindt u onderaan deze pagina.

Bezoek onze camping en ervaar de groene ruimte, gastvrijheid en service die wij u aanbieden.

Bent u op zoek naar een camping waar u voor een lange periode kunt verblijven of juist heel kort zoals een weekend of zomaar een paar overnachtingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wat bieden wij aan:

* Voorseizoen

* Juli+augustus ( 2 maanden)

* Naseizoen
* Beschikbaarheid seizoen 2022 *


Voor het seizoen 2022 zijn we helemaal volgeboekt. Alleen Korte verblijven, van een paar overnachtingen, zijn bijna het hele seizoen door nog mogelijk (maar kunnen pas geboekt worden per 1 januari 2022)**


Openingstijden

De camping is geopend van 15 maart tot 31 oktober.


Beschikbaarheid seizoen 2023


De camping is voor 2023 al helemaal volgeboekt met de lange periodes die wij verhuren. Bent u geïnteresseerd in een heel seizoen, voorseizoen of een naseizoen, dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen...

Sanitair

Het sanitair bestaat uit 8 douches, 7 toiletten, 2 babyruimtes en 6 wastafels. Het sanitairgebouw is verwarmd.

Het gebruik van al deze voorzieningen is bij de prijs inbegrepen. Een wasmachine en een droger zijn aanwezig. (muntautomaat)

sanitair-2
speelweide

Voorzieningen

Voor de kinderen zijn er verschillende speelvoorzieningen op het kampeerterrein. Bijvoorbeeld een speelweide met schommels, een trampoline enz. Er is een jeu-de-boulesbaan en veldje om lekker te kunnen voetballen.


Prijzen

Tarieven 2022

Basistarief (laagseizoen) € 19,50 **
Basistarief (hoogseizoen) € 25,00 **
Extra persoon € 3,50
Extra kind t/m 12 jaar € 2,50
Extra auto € 1,-
Hond € 1,50
Bijzettentje tbv logees € 3,00
Toeristenbelasting p.p. € 1,30
Bezoek p.p. € 0,50
Hoogseizoen: 15 april tot 18 april, 30 april tot 8 mei, 26 mei tot 6 juni, juli, augustus .

Voorwaarden

** Het basistarief is een standplaats/overnachting voor 2 personen, gebruik douches, elektriciteit, kabeltelevisie en draadloos internet.

Betaling: bij aankomst kunt u contant betalen of gebruik maken van onze pinautomaat.

Op de aankomstdag kunt u vanaf 13.00 uur op de staanplaats terecht. Op de vertrekdag dient u de staanplaats uiterlijk 11.00 uur te verlaten.

Als u een plaats reserveert stemt u in met onze algemene en annuleringsvoorwaarden.

Wij hebben houten vloeren te huur om in uw voortent (geen luifel) te leggen. Starttarief: € 15,-. 2e week: € 5,- en 3de week: € 5,-. Daarna gratis. Vloeren worden zo goed mogelijk aan uw voortent aangepast en voor u neergelegd.

Boerderijdieren

Uiteraard lopen ook op onze boerderij gezellig wat dieren rond. Zo hebben we een aantal poezen en lopen er in het dierenweitje vooraan de boerderij twee geitjes, 2 varkens en wat kippen!
Nederlands