Camping


Ons "Camping-concept''

De camping heeft 25 ruime plaatsen van minimaal 15 x 10 m. Alle plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, waterleiding, afvoer, kabel tv en draadloos internet. Onze tarieven vindt u onderaan deze pagina.

Bezoek onze camping en ervaar de groene ruimte, gastvrijheid en service die wij u aanbieden.

Bent u op zoek naar een camping waar u voor een lange periode kunt verblijven of juist heel kort zoals een weekend of zomaar een paar overnachtingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wat bieden wij aan:

* Voorseizoen

* Juli+augustus ( 2 maanden)

* Naseizoen
* Beschikbaarheid seizoen 2023 *


Voor het seizoen 2023 zijn we helemaal volgeboekt. Alleen Korte verblijven, van een paar overnachtingen, zijn bijna het hele seizoen door nog mogelijk (maar kunnen pas geboekt worden per 1 januari 2023)**


Openingstijden

De camping is geopend van 15 maart tot 31 oktober.


Beschikbaarheid seizoen 2024


De camping is voor 2023 al helemaal volgeboekt met de lange periodes die wij verhuren. Bent u geïnteresseerd in een heel seizoen, voorseizoen of een naseizoen, dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen voor 2024...

Sanitair

Het sanitair bestaat uit 8 douches, 7 toiletten, 2 babyruimtes en 6 wastafels. Het sanitairgebouw is verwarmd.

Het gebruik van al deze voorzieningen is bij de prijs inbegrepen. Een wasmachine en een droger zijn aanwezig, hiervoor dient u wel munten te kopen. (muntautomaat)

sanitair-2
speelweide

Voorzieningen

Voor de kinderen zijn er verschillende speelvoorzieningen op het kampeerterrein. Bijvoorbeeld een speelweide met schommels, een trampoline enz. Er is een jeu-de-boulesbaan en veldje om lekker te kunnen voetballen.


Prijzen

Tarieven 2023

Basistarief (laagseizoen) € 20 **
Basistarief (juni en september) € 22.50 **
Basistarief (hoogseizoen) € 27,50 **
Extra persoon € 3,50
Extra kind t/m 12 jaar € 2,50
Extra auto € 1,-
Hond € 1,50
Bijzettentje tbv logees € 3,00
** Hoogseizoen: 7 april tot 10 april, 28 april tot 8 mei, 18 mei tot 29 mei, juli, augustus .

Voorwaarden

** Het basistarief is een standplaats/overnachting voor 2 personen, inclusief toeristenbelasting, gebruik douches, elektriciteit, kabeltelevisie en draadloos internet.

Betaling: bij aankomst kunt u contant betalen.

Op de aankomstdag kunt u vanaf 13.00 uur op de staanplaats terecht. Op de vertrekdag dient u de staanplaats uiterlijk 12.00 uur te verlaten.

Als u een plaats reserveert stemt u in met onze algemene en annuleringsvoorwaarden.

Boerderijdieren

Uiteraard lopen ook op onze boerderij gezellig wat dieren rond. Zo hebben we een aantal poezen en lopen er in het dierenweitje vooraan de boerderij twee geitjes, 2 varkens en wat kippen!
Nederlands